open coffee heraklion

25o Open Coffee Heraklion

Έρχεται το 25ο Open Coffee Heraklion, το πρώτο που θα πραγματοποιηθεί στον νέο χώρο του Bizrupt, στο κέντρο του Ηρακλείου!

🔻 Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
🔻 Ώρα έναρξης: 19:00
🔻 Bizrupt (Βικέλα 34-36, Ηράκλειο)

⚡ Θα ανοίξουμε μόνο 40 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντωνΚράτησε τη θέση σου δωρεάν!
Κλείσε θέση άμεσα καθώς είναι first-come first-served.

Στο 25ο Open Coffee Heraklion θα έχουμε μαζί μας δύο spin-off εταιρίες από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας!

Δρ. Γιάννης Ζαχαράκης, CEO, Kymatonics
Δρ. Εμμανουήλ Βέργης, COO/CFO, Kymatonics

Η Kymatonics σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις για τον έξυπνο και ακριβή χειρισμού του φωτός (Precision Light Control). Η βασική της τεχνολογία είναι το WAVELENS και έχει εφαρμογή στην μικροσκοπία, στην αγορά συστημάτων εξωτερικού φωτισμού της αυτοκινητοβιομηχανίας, στον δομημένο φωτισμό, στην τρισδιάστατη εκτύπωση με φωτολιθογραφία, στην κρυπτογραφία και στην χρήση οπτικών ινών.

Καθ. Βασίλειος Μπίνας, Τμήμα Χημείας, ΑΠΘ, Συνεργαζόμενο Μέλος ΔΕΠ ΙΗΔΛ/ΙΤΕ Κρήτης, Co-founder, PCN Materials

Η PCN Materials είναι μια spin-off εταιρεία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Σκοπός της είναι η αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ, και συγκεκριμένα μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για καινοτόμα φωτοκαταλυτικά (PC) νανοϋλικά που αποδομούν αέριους και υγρούς ρύπους, καθαρίζουν τα απόβλητα, διασπούν τις μη ρυπογόνες και μη τοξικές οσμές και αποδομούν παθογόνους οργανισμούς.

>>> Ψάχνεις συνεργάτες; Συμπλήρωσε αυτήν την φόρμα, παρουσίασε την startup ή την ιδέα σου στο Open Coffee Heraklion και βρες την ομάδα που σου ταιριάζει!

Υποστηρικτές του Open Coffee Heraklion είναι η Fairlo και το Luz Creative Studio.

𝗢𝗽𝗲𝗻… 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗕𝗲𝗲𝗿!

Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας! Στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, κερασμένο από εμάς.

Παρόλο που οι περιορισμοί σχετικά με τις μάσκες προστασίας κατά του COVID-19 έχουν πλέον αρθεί, ενθαρρύνουμε κάθε άτομο που νιώθει πιο ασφαλές φορώντας την μάσκα του, να το κάνει χωρίς δισταγμό.

Κατά τη διάρκεια του event θα τραβηχτούν φωτογραφίες και βίντεο. Αν δεν επιθυμείς να εμφανίζεσαι καθόλου σε αυτά, παρακαλούμε να μας ενημερώσεις κατά την άφιξή σου στον χώρο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.