Σε προσκαλούμε στο “Match and Develop a Start-up”!

Το Πρόγραμμα “NBG Business Seeds” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Δίκτυο Πράξη του ΙΤΕ και το Bizrupt διοργανώνουν την τριήμερη εκδήλωση “Match and Develop a Start-up”, που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ, και σε προσκαλούν να συμμετέχεις!

Αν έχεις μία ιδέα σε βασικό στάδιο ανάπτυξης και θέλεις να περάσεις στην πράξη ξεκινώντας τη δική σου startup, ή εάν μόλις έκανες τα πρώτα σου βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο, τότε πρέπει να έρθεις!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τη γνώση, τα απαραίτητα εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται μέσα από:

  • Mentoring από στελέχη επιτυχημένων startups (που έχουν ήδη λάβει χρηματοδότηση ή έχουν έσοδα) και από στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας.
  • Εξειδικευμένα workshop σε Νομικά θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την κατοχύρωση ιδέας, καθώς και σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και σε θέματα business analytics.
  • Εξειδικευμένα workshops σε θέματα ενδιαφέροντος που τους αφορούν άμεσα όπως: mockup design, UI/UX και Pitching.

Για τις ομάδες που βρίσκονται σε πρωταρχικό στάδιο, θα δοθεί στήριξη για:

  • Ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου με τη βοήθεια ειδικών μεντόρων (mentoring sessions), χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία του καμβά επιχειρηματικού σχεδίου (business model Canvas).
  • Κατανόηση της έννοιας της οικοδόμησης μιας ομάδας εργασίας και πιθανή ενίσχυσή της με νέα μέλη.
  • Δημιουργία ενός mockup της επιχειρηματικής τους ιδέας και ανάπτυξη των ικανοτήτων παρουσίασης της ιδέας τους (pitching).

Για να μπορέσεις να συμμετέχεις χρειάζεται να πραγματοποιήσεις τα εξής:

  1. Κατέβασε το PDF και συμπλήρωσε τα στοιχεία της ιδέας/ πρότασής σου.
  2. Στείλε το συμπληρωμένο αρχείο στο email nbgseeds@nbg.gr μέχρι και τις 08/02/2018!

Όλες τις πληροφορίες για το τριήμερο θα τις βρεις εδώ. Εάν υπάρχουν απορίες μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μέσω email στο nbgseeds@nbg.gr, ή στο info@bizrupt.gr. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Σε περιμένουμε!