Κλείσε θέση στα workshop του “Match and Develop a Start-up”!

Σε πρόσφατο blog post μας κάναμε αναφορά στην τριήμερη εκδήλωση “Match and Develop a Start-up”, που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ και διοργανώνεται από το πρόγραμμα “NBG Business Seeds” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Δίκτυο Πράξη του ΙΤΕ και το Bizrupt.

Το τριήμερο περιλαμβάνει μια σειρά από workshop/ tutorial, mentoring session και αρκετή πρακτική εργασία, κι απευθύνεται σε ομάδες που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους startup, αλλά και εταιρίες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά.

Εκτός όμως από τις ομάδες που δήλωσαν ήδη συμμετοχή και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξ’ ολοκλήρου το τριήμερο πρόγραμμα, τα workshop/ tutorials θα είναι ανοιχτά προς το κοινό με δωρεάν συμμετοχή!

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει τα workshop/ tutorial;

Οποιοσδήποτε έχει μία ή περισσότερες ιδέες και θέλει να προχωρήσει με τη δημιουργία της δικής του startup επιχείρησης, αλλά και ο καθ’ ένας που δραστηριοποιείται στον τομέα της επιχειρηματικότητας και θα ήθελε να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που του λείπουν για την ανάπτυξη της επιχείρησής του.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Οι θέσεις για κάθε workshop είναι περιορισμένες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν μόνο 30 διαθέσιμες θέσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προχωρήσεις άμεσα σε κράτηση θέσης για το workshop/ tutorial που σε ενδιαφέρει. Δες το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω και κάνε την κράτηση σου μέσω της πλατφόρμας του Eventbrite. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Αναλυτικό πρόγραμμα

Warm-up – Παρασκευή 16.02.2018 (Seminar Room 1)

 • 18:00-20:00 Business Model Canvas Workshop
  Αθανάσιος Βούρλας // Ηνίοχος Συμβουλευτική
  Πώς σχεδιάζω αποτελεσματικά το επιχειρηματικό μου σχέδιο βάσει της μεθοδολογίας business model canvas.
  Κράτηση θέσης

ΗΜΕΡΑ 1 – Παρασκευή 23.02.2018

 • 18:00-18:30 Tutorial | Επαγγελματική επικοινωνία: Πώς εστιάζουμε στο ζητούμενο και εκφραζόμαστε με φυσικό τρόπο
  Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού, PwC | Senior Manager // Corporate Responsibility
  Κράτηση θέσης
 • 18:30-19:00 Tutorial | Security by Design
  Δημήτρης Γλυνός // Census
  Πώς προνοούμε από την αρχή για την ασφάλεια του πληροφοριακού μας συστήματος προστατεύοντας τα δεδομένα και τις τυχόν χρηματικές συναλλαγές. Συμβουλές από μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες security.
  Κράτηση θέσης

ΗΜΕΡΑ 2 – Σάββατο 24.02.2018

 • 10:00-10:30 Workshop | Legal Issues for a Startup
  Γιώργος Πανόπουλος // Δικηγορική εταιρία Λαμπαδάριος και Συνεργάτες Πώς αντιμετωπίζουμε βασικά νομικά θέματα: προστασία προσωπικών δεδομένων, προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας, συμβόλαιο χρηματοδότησης, κτλ. Συμβουλές από ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.
  Κράτηση θέσης
 • 14:30-15:30 Tutorial | Mockup Design & UI/UX
  Σπύρος Δρακάτος & Τόνια Αυγουστάκη // Spir.to Branding & Design
  Η δημιουργία μιας ψηφιακής εμπειρίας, είτε πρόκειται για ένα απλό site, είτε για μια πιο σύνθετη εφαρμογή, είναι πολύ σημαντική για τις περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες σήμερα. Η εμπειρία του επισκέπτη (User Experience ή UX) μέσα από το σύστημα διεπαφής (User Interface ή UI) είναι το πιο σημαντικό συστατικό για μια επιτυχημένη αλληλεπίδραση.
  Μέσα από αυτό το workshop θα δούμε πώς μπορούμε να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, και να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες που κάνουν την πρότασή μας να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος των άλλων ερεθισμάτων που όλοι μας δεχόμαστε καθημερινά.
  Κράτηση θέσης
 • 17:00-17:30 Tutorial | Idea is not enough: Go to market
  Αλεξάνδρα Καραπιδάκη, Marketing Manager // Enartia (Papaki & Top.Ηost)
  Χρειάζεται να έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική marketing από την αρχή; Πρέπει να έχουμε το τέλειο προϊόν για να βγούμε στην αγορά; Ποιες είναι οι τακτικές marketing που θα βοηθήσουν τη startup μας να κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά; Σε αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, που “ταλαιπωρούν” κάθε ιδέα που θέλει να γίνει πράξη, θα δώσουμε απαντήσεις σε αυτό το tutorial session.
  Κράτηση θέσης

ΗΜΕΡΑ 3 – Κυριακή 25.02.2018

 • 10:00-10:30 Tutorial: Business Analytics
  Δρ. Σπύρος Αρσένης, Συντονιστής προγράμματος // ΝΒG Business Seeds
  Πώς παρακολουθούμε την πορεία της startup μας; Ποιοι είναι οι βασικοί δείκτες που μας βοηθούν στην επιτυχία. Συμβουλές από τον επικεφαλής του προγράμματος χρηματοδότησης startup της Εθνικής Τράπεζας.
  Κράτηση θέσης
 • 10:30-11:00 Pitching Workshop
  Ιωάννης Ραμουτσάκης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος // Oasis Square Capital, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος // Apollonio AE.
  Tips για την καλύτερη παρουσίαση της ιδέας – εταιρίας μας σε εν δυνάμει επενδυτές. Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να συμπεριλάβουμε και τι πρέπει να προσέχουμε για βέλτιστα αποτελέσματα.
  Κράτηση θέσης

Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσεις όλα τα workshop. Κράτησε τη θέση σου μόνο για εκείνο που σε ενδιαφέρει! Και να θυμάσαι πώς μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας στο info@bizrupt.gr για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με το τριήμερο αυτό.