ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τo Open Coffee Heraklion δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων, που αν και δεν συνδέονται μεταξύ τους με κάτι ορατό, τους ενώνει το κοινό τους ενδιαφέρον για την τεχνολογία και τις καινοτόμες ιδέες στο επιχειρείν. Κοινή ανάγκη όλων είναι ένα σημείο συνάντησης όπου θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο χώρο των start-up και του επιχειρείν γενικότερα, να συζητήσει, να ανταλλάξει απόψεις και να γνωρίσει ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν και να εξελίσσονται.

Η ιδέα για αυτές τις άτυπες συναντήσεις ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια στο Λονδίνο όταν o Saul Klein κάλεσε μέσω διαδικτύου, σε μία ανοιχτή συνάντηση επιχειρηματίες, επενδυτές αλλά και όσους ήθελαν να τον ακούσουν και να συμμετέχουν στη συζήτηση. Το Open Coffee Club ως ιδέα εξαπλώθηκε γρήγορα, και μέσα σε λίγα χρόνια μια απλή συνάντηση για καφέ μετατράπηκε σε έναν από τους κυριότερους τρόπους έκφρασης της Start-up κοινότητας.

Η ομάδα που στηρίζει το Open Coffee Heraklion αποτελείται απο εθελοντές που πιστεύουν ότι υπάρχουν μοναδικές ιδέες και έντονος δυναμισμός στο νησί της Κρήτης, που αξίζουν να “ακουστούν”, να εμπνεύσουν, αλλά και να αποκτήσουν σάρκα και οστά. Σκοπός είναι πέρα από την ενημέρωση, και την παρουσίαση νέων καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών, η καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και της συνεργασίας, προκειμένου να βρεθούν τρόποι αξιοποίησης και εφαρμογής των γνώσεων αυτών.

Η ομάδα

Κωνσταντίνος Βασσάκης

Creative thinking inspires ideas. Ideas inspire change. - Barbara Januszkiewicz

Αλεξάνδρα Καραπιδάκη

Where do new ideas come from? The answer is simple: differences. Creativity comes from unlikely juxtapositions. - Nicholas Negroponte

Μιχάλης Βελονάκης

Ποιο το νόημα να είσαι ο καλύτερος πεταλωτής, όταν δεν υπάρχουν άλογα;

Στέλιος Χρηστάκης

Making money is art. And working is art. And good business is the best art. - Andy Warhol

Γιάννης Μακρίδης

Without continual growth and progress, such words as improvement, achievement, and success have no meaning. - Benjamin Franklin

Ευγενία Κατεργιαννάκη

The only way to find your voice is to use it. Talk about the things you love. - Austin Kleon

Χάρις Κοκκιάδη

Setting an example is not the main means of influencing others; it is the only means-Einstein