2o Open Coffee Heraklion

Σάββατο 6 Μαΐου, το Οpen Coffee Heraklion επιστρέφει για τη 2η συνάντηση του! Αυτή τη φορά θα μας φιλοξενήσει ένα καινούργιο co- working space, το POM (Point Of Meeting), που βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 24, στο Γάζι. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και το Crop θα είναι μαζί μας για να “σπάσει τον πάγο” και να μας φέρει λίγο πιο κοντά προσφέροντας τον ξεχωριστό καφέ του. Θα έχουμε μισή ώρα στην διάθεση μας για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε πριν ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις, στις 19:30.

Τρεις ομιλητές που ασχολούνται ενεργά με το επιχειρείν θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει, έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του μοναδική επαγγελματική πορεία.

Ομιλητές του 2ου Open Coffee Heraklion θα είναι:

  • O Αλέξης Κομσέλης, Director | ALBA Hub for Entrepreneurship and Development
    Θα μας μιλήσει για το πώς από μια ιδέα μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας επιχειρηματικό πλάνο και τι κατευθύνσεις πρέπει να ακολουθήσουμε για να θέσουμε τις σωστές βάσεις, αν θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας επιτυχημένη επιχειρηματική προσπάθεια. Ο Αλέξης Κομσέλης, ως συνιδρυτής και διευθυντής του Κέντρου Επιχειρηματικότητας στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, είναι ο πλέον ειδικός για να μας εξηγήσει πως μπορούμε να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη και να δημιουργήσουμε τη δική μας start- up.
  • Ο Νικόλαος Μωραϊτάκης, Information & Communication Manager | Europe Direct Crete
    Από το 2015 είναι μέλος της ομάδας “Team Europe” της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και Υπεύθυνος Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης. Θα μας ενημερώσει σχετικά με τα ευρωπαϊκά εργαλεία και προγράμματα που υπάρχουν για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Ποιος είναι ο ρόλος του Europe Direct, και πως μπορεί να αποτελέσει τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους επιχειρηματίες της Κρήτης.
  • Ο Μάνος Μοσχούς, Co- Founder & CTO| AbZorba Games
    Θα μας πει για την πορεία της AbZorba Games, τους στόχους αλλά και για τη στρατηγική που ακολούθησε όταν τους έγινε πρόταση για “exit”. Πώς είναι η επόμενη μέρα μετά την εξαγορά και ποιες είναι οι επιλογές που υπάρχουν γενικά για μια start- up όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασιστεί το μέλλον της. Ο ίδιος παραμένει CTO στην AbZorba Games η οποία απασχολεί περισσότερα απο 20 άτομα σε Αθήνα και Βιέννη, ενώ σήμερα η εταιρία παρέχει και παιχνίδια πραγματικού τζόγου.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει χρόνος για να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε επαφές και γνώμες, παρέα με μια κρητική μπύρα Σolo 😉

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, γι’ αυτούς που εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το χώρο της τεχνολογίας. Μα και για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Για την καλύτερη διαχείριση του event, κλείσε τη θέση σου τώρα εδώ: https://www.meetup.com/opencoffeeher/events/239446685/

Το Open Coffee Heraklion φιλοδοξεί να προάγει την επιχειρηματικότητα, τις καινοτόμες ιδέες και την έμπνευση. Στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές κι ακολουθεί τη φιλοσοφία των εκδηλώσεων Οpen Coffee ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνε συντονισμένος μαζί μας, μέσα από το blog μας κάνοντας subscribe στο Newsletter μας, το Facebook Page μας και το LinkedIn.