open coffee heraklion

26o Open Coffee Heraklion

To 26ο και τελευταίο Open Coffee Heraklion meetup πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, έρχεται στις 28 Ιουνίου στον νέο χώρο του Bizrupt, στο κέντρο του Ηρακλείου!

🔻 Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
🔻 Ώρα έναρξης: 19:30
🔻 Bizrupt (Βικέλα 34-36, Ηράκλειο)

Κράτησε τη θέση σου δωρεάν και άμεσα! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και first-come first-served.

Στο 26ο Open Coffee Heraklion θα έχουμε μαζί μας δύο καινοτόμες startup εταιρείες με παρουσία στην Κρήτη!

Γιώργος Αυγενάκης, Co-founder, Deliverback
Η Deliverback έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα διαχείρισης και επιστροφής απολεσθέντων αντικειμένων. Μέσω συνεργασιών με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, η εταιρεία βοηθάει τόσο τους ταξιδιώτες να ανακτήσουν εύκολα και γρήγορα τα χαμένα τους αντικείμενα, οσο και τις ίδιες τις εταιρείες (μεταξύ άλλων ξενοδοχεία, car rentals και αεροδρόμια) να γλιτώσουν χρόνο στην διαχείριση των αντικειμένων που ξεχνούν οι πελάτες τους.

Jimmy Hanna, Co-founder & CEO, Fairlo
Η Fairlo είναι μια δίκαιη fintech που έχει στόχο να καταπολεμήσει την ληστρική πιστωτική αγορά. Το κορυφαίο προϊόν της είναι το “Life happens credit buffer” – ένας ευέλικτος και διαφανής τρόπος δανεισμού για τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη και τώρα δραστηριοποιείται και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ διατηρεί tech hub στο Ηράκλειο.

>>> Στο Open Coffee Heraklion φέρνουμε τους ανθρώπους πιο κοντά! Ψάχνεις για συνεργάτες, χρηματοδότηση ή θέλεις να πάρεις feedback για τα επόμενα επιχειρηματικά σου βήματα; Συμπλήρωσε αυτήν την φόρμα και παρουσίασε την startup ή την ιδέα σου στο Open Coffee Heraklion μέσα σε 3 λεπτά!

Υποστηρικτές του Open Coffee Heraklion είναι η Fairlo, το Europe Direct Crete και το Luz Creative Studio.

𝗢𝗽𝗲𝗻… 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗕𝗲𝗲𝗿!

Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας! Στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, κερασμένο από εμάς.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.