22o open coffee heraklion

22ο Open Coffee Heraklion

Το πρώτο Open Coffee Heraklion meetup της σεζόν θυμίζει κάτι από τα παλιά… Έπειτα από τα διαδικτυακά και υβριδικά events, επιστρέφουμε πλέον στις δια ζώσης συναντήσεις!

22o Open Coffee Heraklion
🔻 Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου
🔻 Ώρα προσέλευσης στον χώρο: 19:00 – Ώρα έναρξης: 19:30
🔻 Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά”

⚡ Θα ανοίξουμε μόνο 40 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντων. Το event θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Α’ ορόφου του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” (Επιμενίδου 18). Κράτησε τη θέση σου δωρεάν, πατώντας το παρακάτω κουμπί!
(Κλείσε θέση άμεσα καθώς είναι first-come first-served)

Το Open Coffee Heraklion είναι το σημείο συνάντησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας από το 2017.

Στο 22ο Open Coffee Heraklion θα φιλοξενήσουμε δύο ομιλίες…

  • Σπύρος Αρσένης – Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας | NBG Business Seeds
    O Δρ. Σπύρος Αρσένης είναι επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, επικεφαλής του προγράμματος NBG Business Seeds και ο αρχικός συντονιστής του προγράμματος Crowdfunding act4Greece. Συμμετέχει στα advisory boards του Uni.fund, Metavallon, Big Pi, Κέντρου Αρχιμίδη ΕΚΠΑ και OK!Thess καθώς και στην επιτροπή αξιολόγησης του Εlevate Greece και του EIT Health. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου και της επιτροπής Start Ups του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή έργα τηλεπικοινωνιών, business banking και καινοτομία. Συγγραφέας 7 βιβλίων με θέμα την πληροφορική και το διαδίκτυο.
  • Χάρης Μαθιουδάκης – Software Manager, ORTEC
    Η ORTEC ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στην Ολλανδία και έχει εξελιχθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία. Αξιοποιούμε δεδομένα και μαθηματικά για να δημιουργήσουμε αξία για τις επιχειρήσεις. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τον κόσμο δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να βελτιστοποιούν τη λήψη αποφάσεων, βάσει δεδομένων, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Μαζί κάνουμε τον κόσμο πιο αποτελεσματικό, ευέλικτο και βιώσιμο σε διάφορους κλάδους, όπως η Υγειονομική περίθαλψη, οι Κατασκευές, το Λιανικό & Χονδρικό εμπόριο, η Ενέργεια, η Δημόσια Διοίκηση, οι Πληροφορίες & Επικοινωνίες, οι Μεταφορές και η Αποθήκευση.

𝗢𝗽𝗲𝗻… 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗕𝗲𝗲𝗿!

Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας! Στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, κερασμένο από εμάς.

Για τον ήχο μας, θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτής του event είναι το Europe Direct Crete.

Παρόλο που οι περιορισμοί σχετικά με τις μάσκες προστασίας κατά του COVID-19 έχουν πλέον αρθεί, ενθαρρύνουμε κάθε άτομο που νιώθει πιο ασφαλές φορώντας την μάσκα του, να το κάνει χωρίς δισταγμό.

Κατά τη διάρκεια του event θα τραβηχτούν φωτογραφίες και βίντεο. Αν δεν επιθυμείς να εμφανίζεσαι καθόλου σε αυτά, παρακαλούμε να μας ενημερώσεις κατά την άφιξή σου στον χώρο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.