21o Open Coffee Heraklion // Hybrid

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, έρχεται το 21ο Open Coffee Heraklion!
Το meetup θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 20:00, στο στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κοτσανά στο Ηράκλειο.

Το event θα είναι και πάλι υβριδικό, όμως αυτή τη φορά, μιας και το επιτρέπει ο καιρός, θα βρεθούμε στον εξωτερικό χώρο του Α’ ορόφου του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” (Επιμενίδου 18).
Θα ανοίξουμε 40 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντων και τα εισιτήρια για το Μουσείο είναι first-come-first-served. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε κόσμο που δεν έχει κλείσει θέση εκ των προτέρων.
Ώρα προσέλευσης στον χώρο: 19:30 // Ώρα έναρξης ομιλιών: 20:00.

Αν επιθυμείς να παρακολουθήσεις το event online, χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή για να μπορέσουμε να σου στείλουμε μέσα στις επόμενες μέρες το link παρακολούθησης.

Στο 21ο Open Coffee Heraklion θα φιλοξενήσουμε τρεις ομιλίες…

Το Genesis Ventures είναι ένα νέο angel co-investment VC που επενδύει σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Στοχεύει στο να παρέχει κεφάλαιο και hands-on support σε αυτές τις επιχειρήσεις και φιλοδοξεί να γίνει ένα VC αναφοράς για startups της Ελλάδας (και των Ελλήνων της διασποράς), αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο Κωνσταντίνος Γκοβεδάρος είναι Associate στο Genesis Ventures, με προηγούμενη εμπειρία ως Community Manager στο OK!Thess, όπου βοήθησε στο χτίσιμο του τοπικού οικοστυστήματος καινοτόμων επιχειρήσεων, και ως Product Manager στην Orfium, μια αναπτυσσόμενη startup στην διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής.

  • Άρης Κεφαλογιάννης | Co-founder&CEO, Renthis2me

Η Renthis2me είναι μια πλατφόρμα όπου τα άτομα μπορούν να ενοικιάσουν τα αντικείμενα τους σε άλλα άτομα. Με μια φράση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η “Airbnb” των αντικειμένων. Όραμα της Renthis2me είναι να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου όλα σου ανήκουν, ένα κόσμο που όλα τα μοιράζεσαι.

  • Παύλος Αντώνογλου, Microfinance Developer, Εκπρόσωπος AFI

Η AFI (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) προάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα, παρέχοντας πρόσβαση σε μικροδάνεια μέχρι 12.500 ευρώ σε επίδοξους και υφιστάμενους επιχειρηματίες που αδυνατούν να βρουν χρηματοδότηση από άλλες πηγές ανεξαρτήτως επιχειρηματικής δραστηριότητας, βαθμού καινοτομίας, κατηγορίας επένδυσης και χρήσης τεχνολογίας. Παράλληλα το προσωπικό της AFI, σε συνεργασία με το δίκτυο εθελοντών της, παρέχει δωρεάν επιχειρηματική υποστήριξη πριν και μετά την παροχή του δανείου προσαρμοσμένη στις ανάγκες του/της μικροεπιχειρηματία.

Μέσω της υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, η ΑFI προωθεί την αυτοαπασχόληση, μειώνει την ανεργία και βοηθάει τ@ς επιχειρηματίες να πετύχουν οικονομική ανεξαρτησία, έτσι ώστε κι αυτ@ με τη σειρά τους να προσφέρουν κοινωνικά και οικονομικά στην ελληνική κοινωνία.

Open… coffee & beer!

Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion σταθερά από το 1ο event! Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας, ενώ στην αρχή, όσο περιμένεις να ξεκινήσει το event, μπορείς να πιείς έναν τονωτικό καφέ.
Υποστηρικτής του event είναι το Europe Direct Crete.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.