18o Open Coffee Heraklion

18o Open Coffee Heraklion // Hybrid

Συνεχίζουμε τα υβριδικά meetups! Tο Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουμε το 2ο μας υβριδικό Open Coffee Heraklion. 25 άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event με φυσική παρουσία στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κοτσανά, στο Ηράκλειο, και όλος ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει online το event. Η ώρα προσέλευσης στον χώρο είναι 19:00 και οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 19:30.

Θα ανοίξουμε μόνο 25 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντων, πέραν της ομάδας διοργάνωσης και των ομιλητών. Κράτησε τη θέση σου δωρεάν, εδώ. Για όσους φίλους και φίλες θέλουν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία, είναι σημαντικό να διαβάσουν στο σχετικό link (παραπάνω) τα μέτρα προστασίας. Τα “εισιτήρια” είναι first come first served, οπότε καλό είναι να είστε γρήγοροι. Και πολύ σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε κόσμο που δεν έχει κλείσει θέση εκ των προτέρων.

Παράλληλα, όλο το event θα μεταδοθεί online! Για να σου στείλουμε το link παρακολούθησης, δήλωσε συμμετοχή εδώ. Για τους φίλους και τις φίλες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το event online, χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή για να μπορέσουμε να στείλουμε μέσα στις επόμενες μέρες το link παρακολούθησης.

Στο 18ο Open Coffee Heraklion θα φιλοξενήσουμε δύο ομιλίες…

  1. Παύλος Χαρωνυκτάκης, CTO & Co-founder, JADBio
    Η JADBio (Just Add Data Bio) είναι spin-off του Πανεπιστημίου Κρήτης και προσφέρει ένα προϊόν που αυτοματοποιεί πλήρως την διαδικασία προβλεπτικής μοντελοποίησης μηχανικής μάθησης (AutoML) για μοριακά, βιολογικά και βιοϊατρικά δεδομένα. Το JADBio εκδημοκρατίζει την ανάλυση σε μη ειδικούς, ενισχύει την παραγωγικότητα των ειδικών αναλυτών, εγγυάται την στατιστική ορθότητα των αποτελεσμάτων και επιτρέπει τη δυνατότητα αναπαραγωγής τους. Το JADBio περιέχει πολυάριθμες εφευρέσεις deep-tech, όπως καινοτόμους αλγορίθμους επιλογής χαρακτηριστικών, αλγορίθμους εκμάθησης μετα-επιπέδου, καινοτόμα πρωτόκολλα απόδοσης και άλλα που έχουν λύσει ορισμένα ανοιχτά ερευνητικά προβλήματα στατιστικής, μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης.
  2. Στέλιος Χρηστάκης, Founder, Tourmie
    H Tourmie είναι μία online concierge εφαρμογή για καταλύματα και ξενοδοχεία, η οποία ήρθε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες τους αναζητούν και κάνουν κράτηση εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις ανάγκες των ταξιδιών τους, βοηθώντας παράλληλα τα καταλύματα BnB και ξενοδοχεία να αυξήσουν τα έσοδά τους από πωλήσεις προσωποποιημένων υπηρεσιών, διασυνδέοντάς τους με ποιοτικούς παρόχους υπηρεσιών. Πρόσφατα κατά την συμμετοχή της ομάδας στην 83η ΔΕΘ, ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας της νέας τους υπηρεσίας, Tourmie Stay. Πρόκειται για μία καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για μεσοπρόθεσμες ενοικιάσεις ποιοτικών καταλύματων, με διάρκεια από 1 μήνα έως 1 χρόνο. Η startup Τourmie ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020, με στόχο την ενίσχυση της σχέσης των ταξιδιωτών με την τοπική κοινότητα. Μέχρι σήμερα έχει διακριθεί με το 2ο βραβείο στον 3ο κύκλο του CapsuleT Accelerator, το 3ο βραβείο στο Idea Platform 2020, ενώ βρέθηκε στους 10 Φιναλίστ του 8ου Envolve Award Greece από το Envolve Entrepreneurship, κερδίζοντας το 2ο βραβείο κοινού #GetEnvolved.

Open… coffee & beer!

Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας και στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν τονωτικό καφέ.
Yποστηρικτής του event είναι το Europe Direct Crete.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.