17o Open Coffee Heraklion // Hybrid

17o Open Coffee Heraklion // Hybrid

Ήρθε η ώρα! Αυτό που παρακαλούσαμε να γίνει από τον Μάρτιο του 2020, θα γίνει έστω και με μικρή προσέλευση. Παρ’ όλο που κατά τη διάρκεια της καραντίνας το Open Coffee Heraklion εξέπεμπε σε online shot edition, η αμεσότητα και η διάδραση ενός live event μας έλειψε πολύ. Έτσι, πήραμε την απόφαση, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες, να ξεκινήσουμε κάποια υβριδικά meetups.

Έτσι, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε το 1ο μας υβριδικό Open Coffee Heraklion. 30 άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event με φυσική παρουσία στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κοτσανά, στο Ηράκλειο, και όλος ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει online το event. Η ώρα προσέλευσης στον χώρο είναι 19:30 και οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Θα ανοίξουμε μόνο 30 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντων, πέραν της ομάδας διοργάνωσης και των ομιλητών. Το event θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του Α’ ορόφου του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” (Επιμενίδου 18). Κράτησε τη θέση σου δωρεάν, . 


Παράλληλα, όλο το event θα μεταδοθεί online! Για να σου στείλουμε το link παρακολούθησης, δήλωσε συμμετοχή .

Για όσους φίλους και φίλες θέλουν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία, είναι σημαντικό να διαβάσουν στο σχετικό link (παραπάνω) τα μέτρα προστασίας. Τα “εισιτήρια” είναι first come first served, οπότε καλό είναι να είστε γρήγοροι. Και πολύ σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε κόσμο που δεν έχει κλείσει θέση εκ των προτέρων.

Για τους φίλους και τις φίλες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το event online, χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή για να μπορέσουμε να στείλουμε μέσα στις επόμενες μέρες το link παρακολούθησης.

Στο 17ο Open Coffee Heraklion θα φιλοξενήσουμε δύο ομιλίες…

  1. Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας του NBG Business Seeds από την Εθνική Τράπεζα
    Ο Δρ.Σπύρος Αρσένης, Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, Εθνική Τράπεζα, θα μας ενημερώσει για τα νεότερα του 12ου διαγωνισμού. Μαζί του θα είναι δύο εταιρείες από την Κρήτη, που διακρίθηκαν στον προηγούμενο διαγωνισμό, για να μοιραστούν την εμπειρία τους. Η Δρ. Αγγελίνα Κουρούμπαλη, Επικεφαλής & εκπρόσωπος ομάδας Time Is Brain και ο Νικήτας Μαυράκης, Environmental Engineer, Co-Founder της Robenso.

    Time is Brain: Μία έξυπνη ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Αποτελεί καινοτομία του Κέντρου Εφαρμογών και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εισαγωγή του Time Is Brain στο Σύστημα Υγείας μπορεί να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο αντιμετώπισης των εγκεφαλικών, επιφέροντας άμεσα οφέλη για την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών και εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στο κόστος του εγκεφαλικού για την κοινωνία.

    Robenso: Η εταιρεία Robotics Environmental Solution (ROBENSO) αναπτύσσει συστήματα ανακύκλωσης βασισμένα στις τεχνολογίες ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης. Έχοντας πολύ καλή γνώση των προβλημάτων στο χώρο της ανακύκλωσης ανέπτυξε μια νέα, χαμηλού κόστους τεχνολογία, τους Ρομποτικούς Εργάτες Ανακύκλωσης (Robotic Recycling Workers) οι οποίοι λειτουργούν με διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέροντας περισσότερη ευελιξία στο συνολικό σύστημα επεξεργασίας απορριμμάτων.

  2. Στέλιος Σμαραγδάκης, CEO/Co-Founder, stinporta.gr
    Το Stinporta.gr είναι δημιουργία της Ηρακλειώτικης Startup Cretum I.K.E. Πρόκειται για μια νέα σύγχρονη πλατφόρμα online παραγγελιών από καταστήματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που στοχεύει να καλύψει την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Ξεκινώντας από το Ηράκλειο, είναι πλέον διαθέσιμη σε 4 πόλεις της Ελλάδας και εξυπηρετεί ήδη χιλιάδες χρήστες. 

Open… coffee & beer!

Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας και στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν τονωτικό καφέ.
Για τον ήχο μας, θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτής του event είναι το Europe Direct Crete.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.