10o Open Coffee Heraklion

10o Open Coffee Heraklion

Κλείνουμε τα 10! Δέκα meetups με τα όλα τους, με παρουσιάσεις, ερωτήσεις & απαντήσεις, συζήτη, startups, βραβεία, οργανισμούς στήριξης του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, καφέ και μπύρα. Το επετειακό 10ο Open Coffee Heraklion θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Ο Σεπτέμβρης αποτελεί τον αναπληρωματικό του Γενάρη όταν αναφερόμαστε σε νέα αρχή, νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα, αναδιοργάνωση, κλπ. Το καλοκαίρι, ειδικά το καλοκαίρι στην Κρήτη, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, κάπου ανάμεσα στις παραλίες, τους γάμους και τα πανηγύρια, να αξιολογήσεις εάν τα σχέδια της χρονιάς πάνε κατ ευχήν ή εάν χρειάζεται να κάνεις τροποποιήσεις, να ανασκουμπωθείς, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να βουτήξεις στο τελευταίο τετράμηνο του έτους. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς. Κι έτσι, μπήκαμε στον Σεπτέμβρη με ένα meetup γεμάτο έμπνευση και πληροφορίες.

Συνηθίζουμε να ανοίγουμε τις πόρτες του meetup μισή ώρα πριν από τις ομιλίες, έτσι έχεις την ευκαιρία να έρθεις λίγο νωρίτερα για να γνωρίσεις τους ομιλητές, να μιλήσεις μαζί τους και μαζί μας, να απολαύσεις τον καφέ Illy από το Coffee Cloud και να εξοικειωθείς με τον χώρο. Ο καφές μας σερβίρεται μόνο πριν από τις ομιλίες, γι’ αυτό έλα στις 18:00!

Οι ομιλίες του 10ου Open Coffee Heraklion είναι οι εξής:

  • Στέφανος Κατσίμπας & Αγαμέμνων Παπάζογλου, co-Founders | MyJobNow
    Το MyJobNow, με δυο λόγια, βοηθάει επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό πρώτης γραμμής. Μέσα σε διάστημα ενός έτους η εταιρεία έχει σηκώσει δύο γύρους χρηματοδότησης (ύψους ~1 Εκατομμυρίου €) με τους VentureFriends και Velocity.Partners ως κύριους επενδυτές, ενώ παραπάνω από 150.000 υποψήφιοι για εργασία έχουν κάνει μέχρι σήμερα αιτήσεις σε >22.000 θέσεις οι οποίες έχουν ανοίξει από >16.000 επιχειρήσεις. Θα μας μιλήσουν για την διαδρομή τους έως εδώ, αλλά και όσα έχουν μάθει μέσα από αυτή την διαδρομή.
  • Στέλιος Αρχοντάκης, CEO & Founder | BioCoS
    Η BioCoS είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που με τη χρήση του DNA επιλύει το πρόβλημα της νοθείας, κατά βάση, στη βιομηχανία των τροφίμων και των φυσικών καλλυντικών/ φαρμακευτικών προϊόντων. Ο Στέλιος θα μας μιλήσει για τις διαφορές μεταξύ έρευνας και επιχειρηματικότητας και για την πορεία της BioCoS από το 2016 έως και σήμερα, παρουσιάζοντας τα πιο σημαντικά σημεία της διαδρομής αυτής αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπισε κατά την εξέλιξή της.
  • Σπύρος Αρσένης, Συντονιστής Προγράμματος | ΝΒG Business Seeds
    O Σπύρος θα μας μιλήσει για το πρόγραμμα ΝΒG Business Seeds στήριξης και χρηματοδότησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, για τις συνέργειες στην Κρήτη και τα επόμενα βήματα.

Μια άλλη συνήθεια που έχουμε στο Open Coffee Heraklion είναι να μένουμε μετά το τέλος των ομιλιών για λίγη κουβέντα παραπάνω. Ο χρόνος για τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των ομιλιών δεν είναι ποτέ αρκετός, έχεις όμως την ευκαιρία να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις μετά. Το Μουσείο μας διευκολύνει παρέχοντας μας τον χώρο έως αρκετά αργά, για να μπορέσουμε να με άνεση να εκφραστούμε περισσότερο. Η Heineken free θα είναι μαζί μας εκείνη την ώρα, για να μας δροσίσει χωρίς να μας ζαλίσει!

Αυτό το meetup δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια του ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και της Sound Project. Ενώ, χορηγοί επικοινωνίας μας είναι οι: KISS FM 9.61, ALPHANEWS 106.2, MUSIC CLUB 105.8 και Επιχειρώ.

Τι άλλο θέλεις για να κλείσεις τη θέση σου για το 10o Open Coffee Heraklion; Φυσικά, η συμμετοχή είναι δωρεάν!