1ο Open Coffee Heraklion – Restart

Το Open Coffee Heraklion επιστρέφει, το Σάββατο 4 Μαρτίου στο δημιουργικό χώρο του Comeet, στην οδό Λουκά Πετράκη 3, με τρεις ομιλητές και μυρωδάτο καφέ απο το Crop που θα βρίσκεται μαζί μας.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών θα έχουμε χρόνο για networking παρέα με μια μπύρα.

Νέοι, δημιουργικοί άνθρωποι θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες από τον κόσμο των Start-ups:

  • Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη, Lead Designer | Workable
    Θα μας μιλήσει για το remote working, και για το πως μπορεί κάποιος να οργανώνει και να συντονίζει μια ομάδα από απόσταση.
  • Μάνος Περακάκης, Co-founder | Mentionlytics
    Θα μιλήσει για την σημασία του Brand Monitoring για μια επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, θα παρουσιάσει την πλατφόρμα Mentionlytics, καθώς και στοιχεία για την μέχρι τώρα πορεία της.
  • Θέμης Κουτσουράς, Co-founder | OpenIchnos
    Θα μας αναλύσει τα βήματα που ακολούθησε για τη δημιουργία της start-up, την μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της τεχνολογίας και το πώς είναι εφικτό για τον καθένα με μια πρωτότυπη ιδέα και καθοδήγηση να πετύχει το βέλτιστο.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις ομιλίες; Μείνε συντονισμένος στο event!

Έχεις πρωτότυπες ιδέες αλλά δεν ξέρεις πώς να τις υλοποιήσεις; Είσαι δημιουργικός; Είσαι άνθρωπος της τεχνολογίας και θέλεις γνωριμίες με το χώρο; Τότε σίγουρα πρέπει να παρευρεθείς στο πρώτο Open Coffee που διοργανώνεται, μετά από καιρό, στην πόλη μας.

Χωρίς επίσημες ενδυμασίες και γραβάτες, η πρόσκληση είναι ανοιχτή, χωρίς κόστος συμμετοχής, για κάθε ενδιαφερόμενο, που εργάζεται ή θέλει να ασχοληθεί με το επιχειρείν , να γνωρίσει ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, και να ανταλλάξει ιδέες.

Kλείσε τη θέση σου εδώ: https://www.meetup.com/opencoffeeher/events/237898614/

Δέξου την πρόκληση και να είσαι σίγουρος ότι στην πορεία δεν θα χάσεις ούτε μια από τις συναντήσεις μας!