Πρόσκληση στο Google # Hash Code 2018

Πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιστοποιήσεις την κάλυψη του διαδικτύου για το Project Loon Balloons; Ή ότι μπορείς να οργανώσεις τις διαδρομές των οχημάτων για το Google Street View στο Παρίσι;

Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις πραγματικές προγραμματιστικές προκλήσεις και να μπεις στη θέση ενός μηχανικού της Google για μια μέρα, τότε δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Google # Hash Code 2018!

Πρόκειται για έναν ομαδικό προγραμματιστικό διαγωνισμό που διοργανώνεται από τη Google ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Εσύ διαλέγεις την ομάδα σου και τη γλώσσα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιήσετε, κι η Google επιλέγει ένα προγραμματιστικό πρόβλημα από την πραγματική ζωή για να λύσετε. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο στάδια:

• 1 Μαρτίου, στις 19:30 – Online γύρος προεπιλογής
Σε αυτόν τον γύρο, εσύ και η ομάδα σου μπορείτε να συμμετέχετε από όποιο σημείο του πλανήτη θέλετε, συμπεριλαμβανομένου κι ενός Hash Code Hub. Γιατί όμως να πάτε σε ένα Hash Code Hub; Πρώτον γιατί έτσι οι ομάδες μπορούν να συναγωνιστούν από κοντά, όλες μαζί, σε ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον, κι έπειτα γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε προβληματισμούς, δυσκολίες και λύσεις, τρώγοντας pizza!
Για το Ηράκλειο το Hash Code συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστήμιου Κρήτης και την ομάδα Bizrupt και το Hub θα είναι στο δεύτερο επίπεδο του αναγνωστηρίου, στο κτήριο του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (https://goo.gl/maps/7r5mhixH7u42).

• 28 Απριλίου – Τελικός γύρος
Οι κορυφαίες ομάδες από τον Online γύρο προεπιλογής, θα προσκληθούν στα γραφεία της Google, στο Δουβλίνο, για να συναγωνιστούν στον τελικό γύρο του διαγωνισμού!

Αν δέχεσαι την πρόκληση εγγράψου στο http://g.co/hashcode μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Μετά την εγγραφή σου θα μπορέσεις να σχηματίσεις την ομάδα σου και να επιλέξεις το Hub "University Of Crete-Heraklion".

Μπορείς να βρεις το event και στο FB ?